Marina van Dijk

Cycling + running = duathlon

De aanloop van Van Dijk

Op vrijdag 7 september stond er een artikel over mij in het AD. Klik op de foto om hem te vergroten.

AD

One thought on “De aanloop van Van Dijk”

  1. Tjemme Stegenga zegt:

    Mooi verhaal. Ik heb zelf op vergelijkbare wijze mijzelf een aantal jaren terug in beweging gebracht. Was jaloers op fitte en vitale mensen die ik zag. Heb toen besloten dat ik ook zo zou worden. Op de fiets, dat stond vast. Toen ik
    jong (er) was al een fietser. Wist dat het een antal jaren duren zou voor ik zou zijn waar ik wilde. Maar
    dat als ik gewoon zou blijven sporten ik steeds dichter bij mijn doel zou komen. En dat was simpelweg alles uit mijzelf halen dat er in zit. Waar ik eindigen zou deed er niet toe. Nu ben ik fitter en sterker dan ik ooit was.

Reageer

Your email address will not be published.

*